Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ - Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ…



Οι Δράκοντες δεν αποτελούν μόνο τέρατα των παραμυθιών ΑΛΛΑ και αντικείμενα λατρείας του μεγαλύτερου αριθμού λαών της Ασίας και έχουν καθιερωθεί ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΙΣΧΥΟΣ των ΗΓΕΜΟΝΩΝ και των ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε επιτέλους την υπόθεση των ερπετοειδών όντων, για τα οποία γίνεται τόσος θόρυβος τα τελευταία χρόνια, αφού ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της Γης υποστηρίζει ότι κατάγονται από τους Δράκοντες, οι οποίοι σε πολύ παλαιές εποχές κυριάρχησαν στον πλανήτη.


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ :

των Αννουνάκι,
των Νεφελίμ,
των Ελοχίμ,
των Πεπτοκότων Αγγέλων,
των Εγρηγόρων
και των Χαζάρων

ΕΙΝΑΙ:
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΖΕΚΑΡΙΑ ΣΙΤΣΙΝ-
Ο ΑΓΓΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΤΕΪΒΙΚ ΑΙΚ
ΚΑΙ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΤΕ ΒΕΡΕ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ «ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ»
ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ «ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙ»
ΑΦΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙ ΕΞΙ ΑΙΩΝΕΣ.

Οι παραδόσεις των λαών της ανατολικής Ασίας αναφέρουν τον εποικισμό του πλανήτη της Γης από τους ερπετοειδείς Δράκοντες.
Ο όρος ερπετοειδής, περιλαμβάνει τις κατηγορίες:
των Δρακονιανών, Οφιτών και Σαυροειδών, που προέρχονται από μια κοινή αστρική αποστολή από πέντε αστέρια του αστερισμού του Δράκοντα, του Όφεως, του Βοώτη, του Ωρίωνα και της Ύδρας, οι οποίοι εγκατέλειψαν τις πατρίδες τους και ήρθαν και κατέλαβαν τον πλανήτη της Γης και θεωρούνταν μεταξύ τους κοσμικά αδέλφια (Πέντε φυλές Δρακόντων).

Οι σαυροειδείς αυτοί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΖΕΚΑΡΙΑ ΣΙΤΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ.

Όλες αυτές οι κατηγορίες των ερπετών, στην αρχή ήρθαν σε επιμειξία με τα αυτόχθονα ανθρωποειδή, ΟΧΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ – ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΗΤΑ – ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ DNA ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ.
Πάντα σύμφωνα με την παράδοση, όλα τα είδη Δρακόντων είχαν την ικανότητα να αλλάζουν μορφές, παίρνοντας ακόμη και ανθρώπινη μορφή.



Επίσης είχαν υπερφυσικές ικανότητες.
Πετούσαν φωτιά από το στόμα και κατάκαιγαν τα πάντα και άλλοτε έβγαζαν κωνοειδή παγωμένη ανάσα η οποία μπορούσε να παγώσει ακαριαία κάθε ζωντανό πλάσμα, να το μεταβάλλει σε στερεό πάγο ώστε να πεθάνει αμέσως, γι' αυτό ο δράκοντας έμεινε στη συλλογική μνήμη ως φυσικός εχθρός της ανθρωπότητας.

Όταν έφθασαν στη Γη, τη χώρισαν σε πέντε τμήματα κυριαρχίας ενός εκάστου, για να μην υπάρχουν διενέξεις, όπως υπήρχαν όταν βρισκόταν στις ουράνιες πατρίδες τους.
Τους τομείς αυτούς τους εποίκησαν, ερχόμενοι σε επιμειξία με τους ιθαγενείς πληθυσμούς, πρώτα με γενετικά πειράματα και μετά με σεξουαλική επαφή και έτσι διαμορφώθηκαν ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΩΝ.

Ιστορούν ότι:
η άσπρη φυλή προήλθε από τον άσπρο δράκο,
η μαύρη φυλή από τον μαύρο,
η κίτρινη φυλή από τον κίτρινο,
οι ερυθρόδερμοι από τον κόκκινο δράκο
και οι Μογγολοειδείς πρασινοκίτρινοι από τον πράσινο δράκο.
ΟΜΩΣ με την πάροδο του χρόνου άρχισαν οι μεταξύ τους προστριβές, τις οποίες δημιούργησαν οι Δράκοντες του Όφεως ή «Οφίτες», όπως ο «Όφις» του εβραϊκού παραδείσου που θεωρούσαν τους εαυτούς τους ανώτερους και σοφότερους από τους άλλους και διεκδικούσαν την κυριότητα όλου του πλανήτη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καταστροφικές συγκρούσεις μεταξύ τους.


Οι σημερινοί υβριδικοί απόγονοί των Δρακόντων, προβάλλουν ισχυρισμούς ότι ο πλανήτης της Γης τους ανήκει δικαιωματικά και επιδιώκουν την κυριαρχία του. Ανεξαρτήτως των διαφορών που έχουν μεταξύ τους, πιστεύουν ότι είναι προορισμένοι να κυβερνήσουν τον κόσμο ως φυσικοί ηγέτες της ανθρωπότητας και ρυθμιστές της ζωής της, προσπαθώντας να δώσουν μια νομιμοφάνεια στις παράνομες πράξεις τους για
ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ.
Ποιοι είναι αυτοί που θα καθορίσουν τις τύχες του κόσμου και γιατί;
Ποιος τους όρισε θεούς;

Είναι εξαιρετικά επιτήδειοι στην παραπλάνηση και απόκρυψη των σκοπών τους, ενεργούν λογικοφανώς για την εξαπάτηση των πάντων, χρησιμοποιώντας εξαιρετικά περίπλοκες μορφές τεχνασμάτων για την επίτευξη των στόχων τους.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΥΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ 8ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ - είναι μια απελπισμένη προσπάθειά τους να διατηρήσουν ένα «παράθυρο» ανοιχτό προς τους ουρανούς, ώστε κάνοντας χρήση της προηγμένης τεχνολογίας, να μπορέσουν ενδεχομένως να διαφύγουν σε άλλους πλανήτες του ηλιακού συστήματος ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ.



Τόσο στην ΑΣΙΑ όσο στις ΗΠΑ και την ΕΥΡΩΠΗ υπάρχουν μυστικές κοινωνίες ως οργανώσεις Δρακόντων
όπως του «Άσπρου Δράκου»,
του «Κόκκινου Δράκου»,
του «Πράσινου Δράκου»,
του «Μαύρου Δράκου»
και του «Κίτρινου Δράκου»
οι οποίες συνεργάζονται με τις νόμιμες κυβερνήσεις.

Κάθε μία από αυτές τις μυστικές κοινωνίες θεωρεί τον εαυτό της «φωτισμένο» και διηγούνται όλες την ίδια κοινή ιστορία προελεύσεώς τους και την κοινή ονομασία «Δρακονιανοί», που δεν είναι μόνο δηλωτικό της αστρικής καταγωγής από το αστρικό σύστημα του Δράκοντος, αλλά κυρίως της ερπετοειδούς μορφής τους.

Οι λευκοί Δράκοι ασχολήθηκαν με τη δημιουργία Δρακονιανών υβριδίων ερχόμενοι σε επιμειξία με λευκούς ανθρώπους και ιδίως με τις ηγεμονικές τάξεις, όπως αναφέρει και ο Ντέϊβιντ Άϊκ στο βιβλίο του «Το Μυστικό Όλων των Εποχών», ο οποίος επισημαίνει ότι, οι λευκοί Δράκοντες είναι η ηγεμονική τάξη των ερπετοειδών όντων.
Από τις επιμειξίες αυτές προήλθαν και οι Αγγλοσάξονες, των οποίων οι ηγεμόνες είχαν πολύ μεγάλο ποσοστό Δρακονιανών χαρακτηριστικών.

Τα γονίδια των λευκών Δρακόντων φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν τις «βασιλικές» οικογένειες των υβριδίων ερπετών - ανθρώπων, οι οποίες και κυβερνούν τον κόσμο από τα πανάρχαια χρόνια, όπως γράφει ο συγγραφέας Λόρενς Γκάρντνερ, Καγκελάριος της Αυτοκρατορικής Αυλής της Επικράτειας του Δράκοντα, στο Ντέβον της Αγγλίας.
>Στην αρχαία ΚΙΝΑ υπήρχαν εννέα κλασικοί τύποι Δρακόντων, σημαντικότεροι των οποίων ήταν, ο ουράνιος Δράκοντας που φρουρούσε τα ουράνια ανάκτορα των θεών και τα σύνορα της Κίνας, ο Δράκοντας Βασιλιάς που προστάτευε τους Κινέζους αυτοκράτορες και ο φτερωτός Δράκοντας των ουρανών που μετέφερε τις ψυχές των ανθρώπων στις ουράνιες σφαίρες μετά τον θάνατό τους.

Οι κινέζοι αυτοκράτορες θεωρούσαν τους Δράκοντες ως προγόνους τους και γι' αυτό θέσπισαν τον Δράκοντα ως σύμβολο της αυτοκρατορικής εξουσίας.
Σήμερα η μυστική οργάνωση «Μαύρος Δράκος» έχει σφαίρα επιρροής την ευρύτερη περιοχή της κεντρικής και ανατολικής Κίνας και ο «Πράσινος Δράκος» δρα στο Ιράν (Περσία), τη νοτιοανατολική Ασία και την Ιαπωνία.
Τα μέλη του «Πράσινου Δράκου» θεωρούν τους εαυτούς τους γνήσιους απογόνους του ουράνιου Δράκοντα και δραστηριοποιούνται στην Κίνα και στο Θιβέτ.
Οι ιστορικές προσωπικότητες όπως ο αυτοκράτορας Χιροχίτο της Ιαπωνίας, ο Αδόλφος Χίτλερ και ο διαβολοκαλόγερος Ρασπούτιν της Ρωσίας, θεωρούνταν ιδεολογικοί αδελφοί λόγω της σχέσεως που είχαν με το «Τάγμα του Πράσινου Δράκου», φανερά ή κρυφά.
Τα μέλη του πράσινου Δράκου είχαν μυστικές σχολές στη δεκαετία του 1920 στη Γερμανία, μαζί με μια ομάδα Θιβετανών μοναχών που ονομαζόταν «Αδελφότητα των Πρασίνων Ανδρών».
Μόλις ανήλθε στην εξουσία ο Αδόλφος Χίτλερ στη Γερμανία η οργάνωση ονομάστηκε «Ηνωμένοι Αδελφοί».

Απο «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ» ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.Πηγή:
Grigoris Makrinitsas
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου