Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ…11/3/11 Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ…ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ




Τι έπαθαν άραγε οι Ιάπωνες αυτή την Μαύρη Ημέρα στην Φουκουσίμα και γιατί κανείς δεν λέει την πραγματική εκδοχή του γεγονότος;;; Τόσο χαζοί είναι άραγε οι Ιάπωνες και δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι είδους επίθεση δέχτηκαν στην χώρα τους;;;

Σίγουρα μερικοί πιστεύουν ακόμη ότι ζουν σε ένα καλοκάγαθο κόσμο.
Στην σημερινή Ιαπωνία εργάζονται με τόσο πάθος μέχρι να πέσουν κάτω από την κούραση….Τους αρέσει ο πλούτος ή τον κυνηγάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ…η χαρτούρα και η επιφάνεια κυριαρχούν… ίσως θα έκαναν τα πάντα για να μην αλλάξουν την κοινωνία όπου η μοναδική λογική της ιδιοκτησίας και της ύλης είναι η μόνη σωστή! Στην κοινωνία που όλα μετρούνται με την Χαρτούρα στην σκάλα της κοινωνικής αναβάθμισης ή κοινωνικής παράνοιας και μηδενισμού του ανθρώπου.

Ετσι τους έμαθαν από μικρούς… έτσι έμαθαν να σκέφτονται…Ή έτσι τους εκπαίδευσε η κοινωνία και οι προσωπικές τους εμπειρίες… Μια πολύ ωραία ημέρα μεγαλώνουν και πατάνε τα 30 και τα 40….Μεγαλώνουν σε ηλικία αλλά όχι στο να μπορέσουν να αναλύσουν τον αγγελικό τους κόσμο που σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Το 2004 σκοτώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, σε μια άλλη αφύσικη εμφάνιση ενός φαινομένου που το ονόμασαν τσουνάμι. Αυτό, εδώ το «τσουνάμι της Φουκουσίμα» της 11.3.11 φέρει το 11άρι με ισχυρό σεισμό 9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και έχει σχέση με το 9/11….ή το 3/11 της Μαδρίτης και άλλες πολλές επιθέσεις των Πεφωτισμένων. Αν προσθέσετε όλα τα ψηφία της ημερομηνίας 3/11/2011 μας δίνει το «9».
Το Δεκέμβριο του 2010 οι banksters της Νέας Τάξης απείλησαν να προκαλέσουν ένα «σεισμό» στην Ιαπωνία, αν δεν τους παράδινε το Ταχυδρομικό Αποταμευτηριο τους, που είναι το μεγαλύτερο ταμιευτήριο στον κόσμο. Καταλαβαίνεται πια ήταν η συνέχεια…

Φυσικά οι πιο πολλοί ζούνε ακόμη σ’ ενα κόσμο στρωμένο με ροδοπέταλα!!!

Koraks για τα Κατοχικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου