Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Βρήκαν αυτόν τον «εξωγήινο» και τον ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας! Όταν κατάλαβαν το λάθος τους…(ΒΙΝΤΕΟ)



Όταν εντόπισαν αυτό το παράξενο πλάσμα στο χωριό Sibu του Borneo, οι κάτοικοι νόμιζαν αρχικά πως είχαν να κάνουν με…
εξωγήινο!

Δεν είχαν ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο και όπως ήταν φυσιολογικό, τρομοκρατήθηκαν! Τόσο που αντί να το βάλουν στα πόδια άρχισαν να του επιτίθενται!

Κραυγάζοντας, το χτύπαγαν μέχρι που το άφησαν λιπόθυμο…

Τελικά, κατάλαβαν πως ο “εξωγήινος» που χτυπούσαν με τόσο μένος δεν ήταν ένα παράξενο πλάσμα από άλλο πλανήτη, αλλά μία υποσιτισμένη… αρκούδα!

Ο Herman Tutu, 33 ετών, εκμυστηρεύτηκε μάλιστα πως του επιτέθηκαν από φόβο επειδή δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είναι.

Όταν η αρκούδα ξύπνησε, οι κάτοικοι τη βιντεοσκόπησαν καθώς προσπάθησε να ξεφύγει από τους ανθρώπους που της επιτέθηκαν, καταφέρνοντας τελικά να χαθεί μέσα στο δάσος.

Λίγο αργότερα, οι αρχές του ασιατικού νησιού επιβεβαίωσαν πως ο “εξωγήινος» αυτός είναι απλά μία άρρωστη αρκούδα που υπέφερε από δερματική μόλυνση, αναιμία, ενώ είχε προσβληθεί και από ακάρεα.

Χρειάστηκαν μήνες μάλιστα μέχρι να βρεθεί ξανά το ζώο. Και παρόλο που φοβόταν στην αρχή, η κατάστασή του βελτιώθηκε θεαματικά, χάρη στη βοήθεια των ειδικών.

Τώρα το ζώο είναι καλά και ασφαλές. “Έφαγε όλο το φαγητό και ήπιε το νερό που του δώσαμε. Ακόμα όμως δεν έχει βγάλει τρίχωμα και πρέπει να βρούμε τι αρρώστια έχει», ανέφερε μέλος μιας οργάνωσης για την προστασία των άγριων ζώων, καταλήγοντας: “Ελπίζουμε η αρκούδα αυτή να γίνει καλά όσο πιο σύντομα γίνεται και να γυρίσει στο φυσικό της περιβάλλον»…

Για να καταλάβετε, μία υγιής αρκούδα είναι κάπως έτσι:

Πηγή


Πηγή: http://vatolakkiotis.blogspot.com/2016/07/blog-post_639.html#ixzz4Fxwi7kby

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου