Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Η Λίμνη Peschera στην Ρωσία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς





Η Λίμνη Peschёra με 200 μέτρα διάμετρο και 3 μέτρα βάθος εξαφανίστηκε εν μία νυκτί από μια βαθιά καταβόθρα.

Το περιστατικό είναι αρκετά ανησυχητικό για τους κατοίκους που φοβούνται ότι η κοντινή λίμνη – Λίμνη Lyubimov -, η οποία τροφοδοτεί με νερό 300 σπίτια και ένα τοπικό αγρόκτημα με πάνω από 1000 κεφαλές βοοειδών, μπορεί να έχει την ίδια τύχη. Αυτό θα ήταν μια τραγωδία!

Τι συμβαίνει και οι λίμνες και τα ποτάμια εξαφανίζονται σε όλο τον κόσμο από μεγάλες τρύπες ή ρωγμές στο έδαφος;



Μετά από τη Νιγηρία, όπου ένα μέρος ποταμού εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, την εξαφάνιση του ποταμού Atoyac στο Μεξικό, τη Λίμνη Riesco στη Χιλή, είναι τώρα μια λίμνη στην περιοχή Περμ της Ρωσίας που εξαφανίστηκε εν μία νυκτί.




Μερικοί πιστεύουν ότι η εξαφάνιση της λίμνης συνδέεται με έναν σεισμό M4.1 που ταρακούνησε την περιοχή Sverdlovsk πριν από λίγες εβδομάδες. Άλλοι πιστεύουν, αυτή η κοιλότητα συνδέεται με κοιτάσματα πετρελαίου ή φυσικού αέριου στην περιοχή. Μια τρίτη υπόθεση είναι ότι η τρύπα στην λίμνη είναι μια νέα είσοδος σε μια μεγάλη σπηλιά στην περιοχή – σπηλιά Zuyatskaya.

Ένας επιστήμονας προσθέτει ότι έντονες βροχοπτώσεις μπορεί να έχουν προκαλέσει το κάτω μέρος της λίμνης να ανοίξει νέες υπόγειες κοιλότητες με αποτέλεσμα την αποστράγγιση του νερού.





apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου