Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Δείτε τι περιέχει ο μυστηριώδης μαύρος χαρτοφύλακας που έφερε μαζί του και στην Ελλάδα ο Πούτιν





Άκρως απόρρητα στοιχεία, μεταξύ των οποίων και κωδικούς για πυρηνική επίθεση περιέχει ένας μαύρος δερμάτινος χαρτοφύλακας, ο οποίος ακολουθεί τον Ρώσο πρόεδρο σε όλα του τα ταξίδια.


Παράλληλα, σύμφωνα με τον Business Insider, ο επονομαζόμενος και «πυρηνικό ποδοσφαιράκι» χαρτοφύλακας με την επίσημη ονομασία «προεδρικό σακίδιο εκτάκτου ανάγκης», μεταφέρεται πάντα από κάποιον στρατιωτικό, ώστε να είναι άμεση η πρόσβαση σε αυτό αν χρειαστεί. Είναι επίσης εκπαιδευμένος να ενημερώσει τον Ρώσο πρόεδρο για όλες τις λεπτομέρειες μίας πυρηνικής επίθεσης.


Ακριβώς τον ίδιο χαρτοφύλακα, μεταφέρει στρατιωτικός του Μπάρακ Ομπάμα, σε κάθε επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου.



Όπως αποκαλύπτει ο Bill Gulley, πρώην επικεφαλής ασφαλείας του Λευκού Οίκου, το βαλιτσάκι δεν περιέχει κάποιο κόκκινο κουμπί που θα ενεργοποιήσει πυρηνική καταστροφή, αλλά:

- Ένα μαύρο βιβλίο 75 σελίδων με πιθανούς στόχους, τυπωμένο με μαύρο και κόκκινο μελάνι
- Ένα άλλο μαύρο βιβλίο με καταφύγια για τον πρόεδρο
- Οδηγίες για την χρήση Συστήματος Εκπομπής Άμεσης Ανάγκης
- Μια κάρτα με κωδικούς

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι από τον χαρτοφύλακα κάποιες φορές ξεπροβάλλει και μία μικρή κεραία, κάτι που σημαίνει πως ενδέχεται να περιέχει κάποιο σύστημα επικοινωνίας.



Το δε παρατσούκλι «ποδοσφαιράκι» δόθηκε από ένα μυστικό πυρηνικό σχέδιο, σύμφωνα με τον πρώην Αμερικανό υπουργό Άμυνας, Robert McNamara.

Η πρώτη εμφάνιση του μυστηριώδους χαρτοφύλακα έγινε κατά τη διάρκεια της προεδρίας Kennedy μετά την «κρίση των πυραύλων της Κούβας» το 1962, λόγω των σοβιετικών βαλλιστικών πυραύλων που αναπτύχθηκαν στο νησιωτικό κράτος της Καραϊβικής.



Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/700075/deite-ti-periexei-o-mystiriodis-mayros-xartofylakas-poy-efere-mazi-toy-kai-stin-ellada-o-poytin#ixzz49vX1KbVo

2 σχόλια:

  1. en.uoa.gr A⟨ham| Lincoln vs reptile Lazopulincoln nytimes.com https://www.youtube.com/watch?v=3Upq9ks5aNI&t=14s new rapists on air in Greece 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


    Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

    Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, Δάνεια αυτοκινήτων, Στεγαστικά δάνεια, Φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

    Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
    Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

    Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
    Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

    LIGHTSTREAM ©

    ΑπάντησηΔιαγραφή