Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Και όμως οι σεισμοί έχουν μια λογική και αυτό που γίνεται εξηγείται, άσχετα που μερικοί δεν το δέχονται – Πως επηρεάζεται η χώρα μας.



Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Η πανεπιστημιακίτιδα που κυριαρχεί στη χώρα μας μην νομίζεται ότι δεν έχει εξαπλωθεί παντού στον πλανήτη. Δυστυχώς οι ανεξάρτητες μελέτες και έρευνες από ανθρώπους που δεν κατέχουν «τίτλους σπουδών» απορρίπτονται αμέσως, ενώ ακόμα και οι έρευνες ανθρώπων κατόχων των «τυπικών προσόντων» που είναι εκτός της πεπατημένης βρίσκουν εύκολα το δρόμο προς τον κάλαθο των αχρήστων.

Αυτό βέβαια είναι το τραγικό λάθος της ανθρωπότητας, η οποία αρνείται ότι το μεγαλύτερο μέρος των επιστημονικών ανακαλύψεων που άλλαξαν το ρουν της ιστορίας έχει γίνει από «ανειδίκευτους εργάτες», οι οποίοι όμως ακολούθησαν των αριστοτελική θεωρία εξήγησης των φαινομένων, την ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ και εξάγουν αποτελέσματα σύμφωνα με αυτά που αντιλαμβάνονται ή θα μπορούσαν να αντιλαμβάνονται (αποδεικνύονται δλδ μαθηματικά και όχι με τις αισθήσεις) από τα στοιχεία που προκύπτουν. Απλή θεωρία που εφάρμοσαν όλοι οι μεταγενέστεροι φιλόσοφοι και φυσικοί όπως ο Κοπέρνικος, ο Γαλιλέος, ο Νεύτωνας κλπ.

Οι ανεξάρτητοι ερευνητές όμως, σήμερα έχουν στη διάθεση τους ένα τεράστιο όπλο. Το διαδίκτυο και την πρόσβαση σε πολλές άλλες παράλληλες έρευνες που πλέον εύκολα βρίσκουν το δρόμο προς τη δημοσιότητα.


Γιατί όμως όλη αυτή η τεράστια εισαγωγή;

Γιατί πριν μερικές μέρες (στις 14/4/16) ένας φίλος μου έστειλε το βίντεο που ακολουθεί. Είναι στα αγγλικά αλλά μιλάει ένας ανεξάρτητος ερευνητές, αρκετά γνωστός σε εμάς τους bloggers για τον the big one σεισμό που θα ερχόταν μέσα σε 48 ώρες :


Μετά το βίντεο βέβαια ήρθαν πολλά…

Έγινε ο σεισμός 6,2 στον Κόλπο του Μεξικού και πριν μερικές ώρες ο μεγάλος σεισμός 7,8 ρίχτερ στην Ισημερινό με τους δεκάδες νεκρούς και τους εκατοντάδες τραυματίες. Ο σεισμός που περίμεναν οι ερευνητές (the big one) «έσπασε» όπως λένε οι ανεξάρτητοι ερευνητές. Δηλαδή χωρίσθηκε σε μικρότερα κομμάτια (ένας σεισμός 8,5+ λογικό είναι να εκτονωθεί σε δύο ισχυρότατους σεισμούς όπως αυτοί που έγιναν.

Εμείς τώρα στην Ελλάδα γιατί μπορεί να επηρεαστούμε από τους σεισμούς αυτούς;

Καταρχήν να σας πω ότι ασπάζομαι στο θέμα της σεισμικότητας την θεωρία του ανεξάρτητου ερευνητή του κ. Ηλία Τσιάπα. Προτείνω σε όλους να μπείτε στο site του κ. Τσιάπα και να διαθέσετε μερικές ώρες από το χρόνο σας, ώστε να διαβάσετε την θεωρία του για την μετατόπιση των σεισμικών συστατικών από δυσμάς προς ανατολάς και πως οι σεισμοί που γίνονται σε συγκεκριμένη περιοχή μπορεί μετά από ένα διάστημα 54 ημερών να εκδηλωθούν στη χώρα μας, εφόσον δεν εκτονωθούν στην περιοχή κάτω από την Ιταλία μέσω ισχυρής σεισμικής δραστηριότητας ή ηφαιστειακής δραστηριότητας.
Εδώ να εξηγήσουμε ότι η θεωρία μας λέει ΠΟΤΕ περνούν κάτω από τη χώρα μας σεισμικά συστατικά. Πρόσφατα (αρχές Μαρτίου) είδαμε – ακούσαμε οι περισσότεροι που μένουμε στην Αττική αυτή τη διέλευση με τους ισχυρούς θορύβους, που πραγματικά μας φόβησαν. Τότε περιμέναμε ένας σεισμό 6+. Οι θόρυβοι αυτοί μια μέρα μετά ακουγόταν στο ανατολικό αιγαίο. Τελικά αυτός ο σεισμός έγινε μερικές εβδομάδες αργότερα στο Πακιστάν.

Κλείνοντας και καταλήγοντας θέλω να σας προτρέψω να ασχολείστε που και που με τις θεωρίες των ανεξάρτητων ερευνητών. Πχ ο άνθρωπος που έφτιαξε το Βίντεο που σας παρέθεσα μας προβάλει μια λογική εξήγησης πως ξεκινούν οι σεισμοί στο δαχτυλίδι της φωτιάς (Ειρηνικός Ωκεανός) που φαίνεται ότι επηρεάζετε πολύ από της face direct ηλιακές εκλάμψεις, όπως αυτές που είχαμε 11-12-13 του μήνα.


Εδώ και χρόνια που συζητώ με μια πλειάδα ανεξάρτητων ερευνητών έχω διαπιστώσει αυτό που σας δείχνω στην εικόνα εισόδου του άρθρου. Όταν έχουμε ηλιακές εκλάμψεις ή γεωμαγνητικές καταιγίδες, που είναι face direct στη Γη και μάλιστα προς τον Ειρηνικό, σχεδόν πάντα ακολουθούν σεισμοί από αριστερά προς τα δεξιά του δαχτυλιδιού (Ινδονησία – Ιαπωνία – Αλάσκα – Δυτική Ακτή – Κεντρική Αμερική). Μετά οι σεισμοί αυτοί ΑΝ δεν εκτονωθούν κάπου εκεί και γίνει στις τελευταίες δύο περιοχές 5+, τότε έρχονται προς τα ανατολικά. Σε αυτό το συμπέρασμα είχα καταλήξει πολύ καιρό πριν μάθω για την θεωρία του κ. Τσιάπα, την οποία ομολογώ ότι μου την είπε ένας Ιάπωνας ερευνητές (και όμως). Πλέον εντάσσοντας στην αρχική διαπίστωση την θεωρία του Ηλία, ξέρουμε ότι ανάλογα με τον παράλληλο που εκδηλώνονται οι σεισμοί τότε μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα επηρεάσουν τη χώρα μας ή όχι σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Προσέξτε δεν μιλάμε για μεταφυσική ή θεωρίες συνωμοσίας, αλλά για ένα μαθηματικό μοτίβο, που έχει αρχή, μέση, τέλος, θεωρία και πολλές αποδείξεις. Αρκεί να καταλάβουμε πότε και γιατί ένας σεισμός δεν εκδηλώνεται και ότι όταν αυτός δεν εκδηλωθεί, δεν σημαίνει ότι δεν «μας χτύπησε» αλλά ότι απλά συνεχίζει την πορεία του προς την Ανατολή μέχρι να «σκάσει»!

Αυτή τη στιγμή υπάρχει alert γιατί οι δύο σεισμοί 6,2 χθες στο Μεξικό και 7,8 στον Ισημερινό βρίσκονται στη ζώνη που οδηγούν προς την Ελλάδα… Θα περιμένω και τα σχετικά ποστ του κυρίου Τσιάπα για 100%…



e-koutsobola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου