Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Τι θέλει να μας πει ο ποιητής Μπόουι με το άλμπουμ «Μαύρο Άστρο»;






Τι θέλει να μας πει ο ποιητής Μπόουι με το άλμπουμ «Μαύρο Άστρο»;

Λίγες εβδομάδες πριν από το θάνατό του Μπόουι η βρετανική εφημερίδα The Daily Star δημοσίευσε ένα εκτενές άρθρο για το πρόσφατο άλμπουμ του Ντάβιντ Μπόουι, Black Star ή Μαύρου Άστρου.
Το άρθρο εξηγεί ότι υπάρχει μια παράξενη σχέση μεταξύ του σατανιστή Aleister Crowley, και του Μπόουι της άφιξης του Πλανήτη Χ ή Μαύρου ΄Αστρου και της ΝΑΣΑ.

Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για το θάνατο του Μπόουι ακόμα ότι μαζεύουν υπογραφές για να τον φέρουν πίσω. Έγω το θεωρώ πολύ περίεργο ότι κανείς δεν ήξερε ότι ο άνθρωπος για ένα χρονικό διάστημα έπασχε από καρκίνο, και ο θάνατός του ήταν απροσδόκητος.

Ο Μπόουι ήταν μέλος της ΟΤΟ, Ordo Templi Orientis (OTO), της απόκρυψης οργάνωσης που δημιούργησε ο ποιος μεγάλος σατανιστές του κόσμου ο Αλάιστερ Κρόουλι. Προφανώς ήταν μέλος της αν και δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Αν δεν ήταν μέλος της σίγουρα θαύμαζε τον Κρόουλι γιατί τραγουδούσε για αυτόν και τον θαύμαζε απόλυτα.

Επίσης και οι Beatles θαύμαζαν τον Άλαιστερ Κρόουλι που λεγόταν Edward Alexander (Aleister) Crowley τον Αγγλο αποκρυφιστή, συγγραφέα, ποιητή και άλλα πολλά. Ήταν βασικό μέλος διάφορων απόκρυφων οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένης της Golden Dawn ή Χρυσής Αυγής… να ακούνε οι ΧρυσαΑυγήτες να μαθαίνουν και να αρχίσουν να κρατούν απόσταση!

Εδώ το βίντεο με τον Μπόουι να τραγουδάει την Golden Dawn
Στο βιβλίο του «The Book of the Law» ο σατανιστής έγραψε μεταξύ άλλων, ότι όταν αντιστρέφεις αυτά που γνωρίζουμε όταν όλα τα κάνεις ανάποδα καλείς τις σατανικές δυνάμεις. Π.χ τα λόγια τραγουδιών, ονόματα, και οτιδήποτε που τα μπρος τα κάνουμε πίσω…. τα φέρνουμε ανάποδα προσκαλούν τις μαύρες σατανικές δυνάμεις. Πχ το ΝΑΤΟ μας το προβάλουν σαν ΟΤΑΝ…σας το έχουμε δείξει στα Κατοχικά Νέα.

Καταλαβαίνετε τώρα σε ποιον οχετό βρισκόμαστε σαν χώρα;;; Αυτό είναι το ΝΑΤΟ! Οι “προστάτες” μας είναι σατανιστές αλλά ποιος να σας τα πει αυτά;;; Ο Ομπαμίας ή ο Τσίπρας;;;

Η πρώην σύζυγος του Paul McCartney, η Heather Mills μετά το διαζύγιο της με τον McCartney, δήλωσε:
« Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία ιδέα για το ποιοι πραγματικά είναι και πως συμπεριφέρονται σε άλλους. Έχω ένα κουτί γεμάτο αποδείξεις που όταν μου συμβεί κάτι θα βγούνε όλα στην επιφάνεια. Θα είναι η απόδειξη ενάντια σε κάποιον που αγαπούσα πάρα πολύ. Έχουν συνέβη φοβερά πράγματα που έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια”.

Ο Άλαιστερ Κρόουλυ δεν είχε μόνο μεγάλη επιρροή σε κάποιους καλλιτέχνες, αλλά και στην ΝASA.
Από την ίδρυση της NASA το 1958 έγιναν προσπάθειες για να αποκρύψουν τις αποκρυφιστικές ρίζες αυτού του οργάνου από το κοινό. Οι υψηλότερες βαθμίδες της NASA είναι τα μέλη των μυστικών οργανώσεων όπως οι μασόνοι και οι πρώην Ναζί.
Από την NASA, φτάνουμε στην βρετανική εφημερίδα The Daily Star που πριν από λίγες εβδομάδες, πριν το θάνατο του Bowie, δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με τη σχέση μεταξύ του Μαύρου Αστρου και του άλμπουμ του Bowie, Black Star.


Σε αυτό το άλμπουμ το Μαύρο Άστρο ο Μπόουι ανακοινώνει τον θάνατο του απεικονίζοντας τον και ίσως να είναι και αλήθεια. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star, το τελευταίο άλμπουμ αναφέρει ότι η έλευση του πλανήτη Νιμπιρου ή του πλανήτη Χ αναφέρεται και συνδέεται με το άλμπουμ του Μπόουι. Στο άρθρο βλέπετε τις εικόνες από το βίντεο.

εδώ το άλμπουμ το Μαύρο ΄Αστρο γιατί όλα είναι ανάποδα, αν βρείτε ή ακούσετε κάτι σας παρακαλώ να το βάλετε στα σχόλια:
- See more at: http://katohika.gr/gn-blog/ti-thelei-na-mas-pei-o-poiitis-bowie-me-to-album-mavro-astro/#sthash.oxdsiVWD.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου