Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Γιατί βιάζονται να «περάσουν» πολλούς Λαθρομετανάστες από την Ελλάδα;




Eκτός από το τι είπε το ποτάμι, ο τσίπρας,

ο Λαφαζανης, και το κακό συναπάντημα και τι μαγιό φορά η Μενεγακη , έχετε αναρωτηθεί γιατί αυτή η πρεμούρα για «εξυπηρέτηση» και η ελεύθερη πρόσβαση στην χώρα, των λαθρομεταναστών; Γιατί αυτή η θρασεία διευκόλυνση τους για να περάσουν προς την Ευρώπη; Γιατί αυτή η βουβή συνεργασία με τους Τούρκους που τους σπρώχνουν κατά χιλιάδες στα ελληνικά νησιά; Γιατί αυτή η ανοχή των Ελληνικών αρχών και η υποβοήθηση των λαθρομεταναστών; Λέτε να ξύπνησαν ένα πρωί οι λαθρομετανάστες και να είπαν, πάμε όλοι Ελλάδα τώρα; Δεν καταλαβαίνετε ότι είναι από πάρα πολύ ψηλά η εντολή και τα σκυλιά δεμένα;


Θα σας πούμε εμείς τι συμβαίνει, και τα πράγματα είναι πολύ απλά.


Μετά τον Οκτώβριο δεν θα μπορούν να περνούν, γιατί δεν θα έχουν να πάνε πουθενά .Τα σύνορα θα είναι «κλειστά», αφού θα έχουμε grexit. Ίσως να έχουμε βγει και από την Σένγκεν, και θα είναι ακόμη ποιο δύσκολα τα πράγματα για αυτούς. Τις δραχμούλες τι να τις κάνουν, τους είναι άχρηστες. Συνάλλαγμα δεν θα μπορούν ούτε να έχουν, ούτε να βγάλουν έξω.
Η εντολή είναι σαφής. Περάστε μέσω Ελλάδος όσο ποιο γρήγορα μπορείτε, ποιο πολλούς. Η Ιταλία δεν συμφέρει, και οι τούρκοι θα χάσουν πολλά λεφτά .
Το μεγάλο πρόβλημα θα προκύψει αν μας πιάσουν στον ύπνο οι Γερμαναράδες, και μας κάνουνgrexit χωρίς να έχουμε διώξει τους «επισκέπτες – ταξιδιώτες» από την χώρα. Τότε θα πέσει το μεγάλο κλάμα γιατί θα μας μείνουν αμανάτι.




















Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/08/blog-post_749.html#ixzz3jqc4sr5N

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου