Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Πάρτυ και όργια με αστυνομικούς και αλλοδαπές στο Μεταγωγών



Δυνατή μουσική, αλκοόλ και όργια μέχρι το πρωί μεταξύ αστυνομικών και αλλοδαπών
γυναικών που κρατούνταν προς απέλαση. Και όλα αυτά στο Τμήμα Μεταγωγών!
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ένα βράδυ κατά το οποίο ο ανθυπαστυνόμος "διοργανωτής" του πάρτυ ήταν αξιωματικός υπηρεσίας, διαπίστωσε ότι στα κρατητήρια υπήρχαν αλλοδαπές κρατούμενες προς απέλαση. Αμέσως διέταξε το δεσμοφύλακα να βγάλει από τα κρατητήρια του υπογείου τις έξι αλλοδαπές ενώ παράλληλα φώναξε τρεις συναδέλφους του και ένα φίλο του. Έστειλε μάλιστα και αγόρασαν πέντε μπουκάλια ουίσκι, αναψυκτικά, φρούτα κτλ. Έβαλε μουσική με λαϊκά τραγούδια που ακούγονταν σε όλο το κτίριο και όταν το γλέντι "άναψε" ο ανθυπαστυνόμος πήρε κοντά του μια αλλοδαπή και την έβαλε να καθίσει στα γόνατά του.

Κοντά στο τέλος του δεύτερου μπουκαλιού η μουσική έπαιζε στη διαπασών και ο εν λόγω ανθυπαστυνόμος πήρε από το χέρι την αλλοδαπή, ανέβηκε πάνω στο γραφείο και άρχισε να χορεύει, κάνοντας άσεμνες πράξεις και χειρονομίες. Το πάρτυ έληξε στις 4 και τότε ο ανθυπαστυνόμος διέταξε έναν αρχιφύλακα να οδηγήσει δύο από τις κρατούμενες στα λουτρά του 5ου ορόφου για να κάνουν μπάνιο.


Σε δωμάτιο του 5ου ορόφου ήρθε για τρία τέταρτα της ώρας σε σαρκική επαφή με δύο από τις αλλοδαπές


Ο αρχιφύλακας δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία και σε δωμάτιο του 5ου ορόφου ήρθε για τρία τέταρτα της ώρας σε σαρκική επαφή με δύο από τις αλλοδαπές. Οι κρατούμενες ύστερα από όλα αυτά προσποιήθηκαν ότι πάνε για μπάνιο. Ανέβηκαν, όμως, στην ταράτσα της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αθηνών και από εκεί πήδηξαν στην ταράτσα του διπλανού κτιρίου, όπου τραυματίστηκαν και δεν μπορούσαν να κουνηθούν. Όταν ξημέρωσε μια κυρία είδε τις τραυματισμένες κρατούμενες, οι οποίες τελικά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.


Απέδρασαν δυο κρατούμενες
Οι υπόλοιπες τέσσερις αλλοδαπές γύρισαν μόνες τους στα κελιά του κρατητηρίου, τύφλα στο μεθύσι, για να ξαπλώσουν. Η πόρτα όχι μόνο δεν κλειδώθηκε ποτέ από κανέναν αστυνομικό αλλά έμεινε ανοιχτή με αποτέλεσμα να αποδράσουν δύο άλλες κρατούμενες.


Ο διοργανωτής αποτάχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ
Ο διοργανωτής αποτάχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΛΑΣ στην ομόφωνη απόφαση της απόταξης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο ανθυπαστυνόμος μαζί με τους τρεις συναδέλφους του «είχαν μεταβάλει το χώρο σε αίθουσα κακόφημου μπαρ». Ο ίδιος απολογούμενος αποδέχθηκε την ευθύνη του, όχι όμως στον υπέρτατο βαθμό που του αποδόθηκε, ενώ υποστήριξε ότι «δεν στοιχειωθετείται η διαφθορά χαρακτήρα» που του καταλογίζεται «ελλείψει αποδείξεως της σαρκικής επαφής».



Πηγή: http://www.zoomblog.org/2014/04/blog-post_4335.html#ixzz2yCsGiglr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου