Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Aπαλλαγείτε από τις αιμορροΐδες με μηλόξιδο



Μια εξαιρετική συνταγή για την αντιμετώπιση των αιμορροΐδων είναι το μηλόξιδο.
Αν και για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα οριστικά θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τη διατροφής, την άσκησης κ.λ.π εντούτοις το μηλόξιδο θα βοηθήσει στην άμεση ανακούφιση του ερεθισμού.

. Το μηλόξιδο βοηθά στη μείωση του πρηξίματος και του ερεθισμού τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών αιμορροΐδων. Φροντίστε το προϊόν να είναι αφιλτράριστο και μη παστεριωμένο, καθώς έτσι είναι πολύ πιο ισχυρό και αποτελεσματικό.

• Για τις εξωτερικές αιμορροΐδες, πρώτα καθαρίστε την περιοχή που έχει τη φλεγμονή. Βάλτε μια μικρή ποσότητα μηλόξιδου σε ένα κομμάτι βαμβάκι και στη συνέχεια πιέστε το απαλά στο συγκεκριμένο σημείο. Πιθανότατα θα αισθανθείτε ένα τσίμπημα, αλλά σύντομα θα σταματήσει και ύστερα θα ανακουφιστείτε από τον κνησμό και τον ερεθισμό. Επαναλάβετε λίγες φορές την ημέρα έως ότου μειωθεί το πρήξιμο.

• Για τις εσωτερικές αιμορροΐδες, πιείτε ένα ποτήρι νερό μαζί με ένα κουταλάκι του γλυκού μηλόξιδο τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Το νερό είναι απαραίτητο όταν πίνετε το μηλόξιδο γιατί έτσι εξισορροπείται η οξύτητα του στομάχου. Αν θέλετε, προσθέστε λίγο μέλι για να μειωθεί η γεύση του μηλόξιδου.

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2014/04/a_27.html#ixzz305wG4D5U

1 σχόλιο:

  1. Χαίρετε,

    Εκτός από το μηλόξυδο, αξίζει να διερευνήσει κάποιος και την γανοθεραπεία διότι είναι μία ιδιαίτερα αξιοσημείωτη διατροφική μέθοδος αντιμετώπισης για τις αιμορροΐδες.

    Η γανοθεραπεία είναι ιδιαίτερα απλή & ανώδυνη, προσφέρει άμεση ενίσχυση στο διατροφικό κομμάτι ενώ παράλληλα μπορεί να βοηθήσει και με την τοπική εφαρμογή της για ταχύτερη ανακούφιση.

    Σημαντικά αποτελέσματα υπάρχουν συνήθως σε 30 έως 60 ημέρες, ανάλογα το στάδιο της κάθε περίπτωσης, δηλαδή εάν βρίσκεται στο 1ο, 2ο, 3ο ή 4ο στάδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή